top of page

FEATURED ARTISTS

Ágy

Ágy er  elektropop artist med et moderne og edgy uttrykk. Ágy`s elektroniske sound er basert på sterke melodier, suggerende rytmer og harmoniske krumspring. Ágy har allerede hatt en nasjonal hit med låta hjerterått til TV serien med samme navn Vi tipper det blir flere hiter på Ágy

Anita Skorgan

Anita bør være vel kjent for de fleste. Med et tyvetalls album på samvittigheten og en rekke Eurovisjonsbidrag både for seg selv og andre er Anita en etablert størrelse i norsk musikkliv.

Rykkinfella

Alexander Rykkinnfella Austheim  er en norsk musikkprodusent fra Rykkinn i Bærum, som har vært aktiv siden 2005. Alexander er goto guy for catchy produksjon og har i tillegg et solid knippe russehits på samvittigheten.

Siv Jakobsen

Siv er en imponerende låtskriver og vokalist. Hun har samlet over en halv million Spotifyspillinger på kort tid og er playlistet av Spotify UK. Siv er helt klart en artist å holde øye med.

Ole Evenrud

Ole trenger vel strengt talt ingen nærmere introduksjon. Popicon, hitmaker, produsent og innehaver av eget studio i Halden. Ole ga nettopp ut "Det vanskelige 6. Albumet" som er en fryd for øret  og foten.

Ole Evenrud

Ole trenger vel strengt talt ingen nærmere introduksjon. Popicon, hitmaker, produsent og innehaver av eget studio i Halden. Ole ga nettopp ut "Det vanskelige 6. Albumet" som er en fryd for øret  og foten.

Elle Melle

elle melle er kjent over hele landet for radiohits som ”Frokost På Kafe” og ”Ikkje Vekk Meg Når Du Går”, og flere av låtene deres har blitt spilt kontinuerlig på nasjonal radio siden de ga ut sin forrige plate i 2002.

Tor Kvammen

Tor må bare høres. Hans siste singel Statue beveger alle som tar seg de nødvendige tre minuttene. Sjekk en liten smaksprøve ved å klikke på playknappen til venstre.

Kristine Kilvik

Dette er muligens første men langt fra siste gangen du hører om Kristine. Musikkpressen lovpriser hennes siste utgivelse "The Symphony of a dawning Spring"

Sheila Simmenes

Sheila jobber med latinoinspirert popmusikk og har spilt i Brasil. Seriøs og hardtarbeidende, talentfull og leverer sprudlende groover under gode hooks.

Silver Street

Et dyktig firemanns lag med solide popskribentegenskaper og viljen til å jobbe målbevvist mot seier. Sjekk dem ut.

PLUS THOUSANDS MORE

IndigoBoom

Digital Distribution

Your Music On

And All The Rest

bottom of page